Служители на социалния патронаж, здравни медиатори и назначени по програми

...
Служители на социалния патронаж, здравни медиатори и назначени по програми
Коментари Харесай

Разнасят медикаменти и хранителни стоки на самотни и възрастни

Служители на обществения патронаж, здравни посредници и назначени по стратегии доставят храна на над хиляда възрастни и самотни поданици от 44-те села на ямболската община Тунджа.

Председателите на пенсионерските клубове в селата ще одобряват поръчки от жителите за доставка на лекарства и хранителни артикули от първа нужда и ще осведомят чиновници от обществения патронаж. Кметът на община Тунджа Георги Георгиев заяви, че към този момент е основана организация за разнасяне на храната.

„ Храната за всички наши консуматори, които са повече от 1000 във всички обитаеми места на общината ще бъде прецизно доставяна по домовете им, всекидневно, при спазване на непоколебим хигиеничен надзор. “

Осигурени са дезинфекционни препарати и защитни средства за домашните помощници и персоналните асистенти както по стратегии, по този начин и от общинския бюджет:

„ На първо време към 50-60 хиляди в тези посоки ще са задоволителни, което няма по никакъв метод да натовари общинския бюджет “, сподели Георги Георгиев. / БНР

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР