Служители на службите за сигурност разследват грандиозен секс скандал, който

...
Служители на службите за сигурност разследват грандиозен секс скандал, който
Коментари Харесай

Ексклузивно в HotArena! Службите разследват любовен скандал между държавна чиновничка и висш политик от БСП!

Служители на службите за сигурност проверяват величествен секс скандал, който може да заплаши националната сигурност на страната. Екшънът се развива в държавното сдружение „ Електроенергиен систематичен оператор (ЕСО) ” ЕАД. Това е дъщерна компания на НЕК. Дружеството поддържа цялата електропреносна мрежа на България както и дава отговор за преноса на ток към чужбина. То е част към националната сигурност. Точно за това ченгета са поели разнищването на пикантната спекулация. Това е станало в края на предишния месец, откакто служителка на „ Електроенергиен систематичен оператор ” ЕАД подава сигнал до изпълнителния шеф на компанията Ангелин Цачев и министърът на енергетиката Теменужка Петкова.

HotArena разполага с копие на сигнала както и шокиращи фотоси. В него се разкриват данни подкрепени с доказателства за корупционни схеми и секс афери в сдружението. Още по-пикантно е, че в тези афери са забъркани върховен политик някогашния зам.-министър на стопанската система и енергетиката в държавното управление на Сергей Станишев Явор Куюмджиев и екс шефа на „ ЕСО ” ЕАД Иван Йотов.

Г-н Йотов е бил ухажор на основната героиня от сигнала служителката на сдружението София Иванова Нинчева. Към момента Нинчева мачка чаршафите на екс депутата от Българска социалистическа партия - Явор Куюмджиев. Към сегашния миг Тя работи на служба специалист по отчуждителни процедури. 34-годишната мацка се оказва същинска секс хала и с огромен афинитет към кеша. Тя е родом от плевенското село Долни Дъбник и е почнала работа в „ ЕСО ” ЕАД през 2009 година. Има едно дете на 11 години.

Според подателя на сигнала Нинчева е била държанка с някогашния началник на „ Електроенергиен систематичен оператор ” Иван Йотов. Той беше освободен при започване на тази година. Като публична причина беше посочен изминал мандат, само че импровизирано се знае, че е поради следствия на прокуратурата против него.

„ Обмислях дълго време преди да подам до Вас този сигнал, само че взех решение че гражданския ми дълг и позиция ме задължава да го направя. Познавам Вашата служителка София Нинчева родена на 10.10.1984 година на служба „ Експерт отчуждителни процедури ” от няколко години. През цялото това време персонално от София знам, че има близки интимни връзки с някогашния изпълнителен шеф на „ ЕСО ” ЕАД – Иван Йотов. По думите на София същият бил извънредно непосредствен другар на татко й, защото и двамата са от гр. Долни Дъбник. Преди години София е била назначена от Йотов по молба на татко й в системата на енергийното сдружение. По-късно е била преместена на работа в столицата. От тогава датират и интимните връзки сред госпожица Нинчева и господин Йотов. Доколкото съм осведомен същите са били „ социална загадка ”  в администрацията „ ЕСО ” ЕАД. Точно поради тези персонални връзки София Нинчева в продължение на няколко години прави нарушавания и безобразия както в сдружението, по този начин и към здравноосигурителната система и в частност към бюджета на страната. Това е мотива за този сигнал към Вас ”, написа източника.

HotArena разполага с името му, само че ще го резервира в загадка до момента в който тече следствието на способените органи. В писмото до министър Теменужка Петрова се твърди, че София Нинчева източва здравната каса с подправени болнични. В последните няколко години тя всяко лято взимала по два до три  месеца болнични с цел да си „ почине ” по нейните думи, което по груби сметки е към 2000 лв. вреда за бюджета на месец.

Освен това през цялата тази година съвсем всеки месец взимала сред 3 и 5 дни болнични, като по нейните думи имала потребност от отмора както и да излизала с приятелки да си пият вино.

„ Звучи жестоко и дразнещо. Всичко това бе толерирано и прикривано от Вашия предходник господин Иван Йотов по разбираеми към този момент аргументи. До края на 2017 год. Нинчева взимаше болнични листове против сумата от 100 – 150 лв. от лекарски екип в клиника МБАЛ „ Св.София ”. Болничните й бяха издавани въз основа на болести на гръбначния дирек които София в никакъв случай не е имала. В началото на 2018 година на доктора с който София споделяше му проговори гузната съвест и той я отряза. Първата половина на годината София взимаше голям брой болнични сред 3 и 10 дни както от персоналния си доктор, по този начин и от персоналния доктор на сина й. През месец юни от „ ЕСО ” ЕАД беше проведен медицински обзор на чиновниците на сдружението. След този обзор Нинчева ми се похвали, че се е срещнала с ортопед, който й е заречен против  200 лв. да й даде болничен лист с комисия, защото към този момент е изчерпала друга опция. За болничния щели да употребяват това, че София има недостатък по рождение който се показва в подвижността на колянните капачки ”, се твърди в сигнала.

Втората част от него е обвързвана с данни, че дамата изнася информация  по отношение на идни публични поръчки, търгове и отчуждителни процедури за парцели. Нееднократно е била на срещи с предприемачи, на част от които източника персонално е участвал.  За огромна част от документите касаещи търгове и публични поръчки спускани от „ ЕСО ” ЕАД  тя е получавала пари за подадената предплатено информация.

И в този момент следва най-интересната част от сигнала, поради който службите са поели следствието му. Представяме ви го едно към едно.

„ Малко след освобождението на господин Йотов от поста Изпълнителен шеф, Нинчева прекрати всевъзможни контакти с него като споделяше: „ Тоя не ми е необходим към този момент. И пари не дава ".

От този миг София Нинчева стартира трескаво да си търси нов настойник в региона на енергетиката. Този път се целеше по-нависоко отвън рамките на сдружението като задачата й бе да резервира до момента в който е допустимо актуалната си работа благодарение на настойника си. В следствие същият да й откри по-високо платена работа, защото тя се усеща недооценена на актуалната си работа. От началото на юли София е в близки интимни връзки с някогашния народен представител от Българска социалистическа партия и енергиен експерт  - Явор Куюмджиев. От нея знам, че същият й прави скъпи дарове, дава й пари, води я на скъпи почивки. Ето това е главната причина това лято да беше в болнични два следващи месеца. Съгласно болничния й, е назначено домашно лекуване.

От София  знам, че от 14.08.2018 година до 19.08.2018 година е пътувала на отмора в Гърция с Явор Куюмджиев  и малолетния си наследник.

Тъй като синът й е пътувал с подписана от татко си декларация, то е несъмнено че и тримата са записани в системата на Граничен контролно-пропусквателен пункт Кулата, както на излизане от страната, по този начин и назад на влизане. Този факт е неоспорим и при положение на предпочитание от Ваша страна бихте могли да го ревизирате. Но не това е най-същественото от „ околните ” връзки сред Нинчева и Куюмджиев. Това което най-вече ме тормози и за което се усещам задължен да подам този сигнал е, че Нинчева персонално ми показа следното. В подмяна на грижите които Явор поставя за нея и малолетния й наследник, е изискал от Нинчева да му помогне в едно ново негово издигане в политическата му кариера. Това той считал да стане, като София му набави в идващите няколко месеца до края на годината поискани от него документи от архива на „ ЕСО ” ЕАД.  Явор й е споделил, че му трябват съответни документи за които ще и каже и в които счита, че се съдържа компроментираща информация и корупционни схеми, както за управлението на дъщерната на НЕК компания, по този начин и за ръководещата сега коалиция. Тези документи са били  нужни, с цел да провокират скандал в региона на енергетиката, и дружно с неговите съпартийци от Българска социалистическа партия да изискат оставки, избор на съмнение и предварителни избори. В подмяна на „ тази услуга ” Явор Куюмджиев е заречен на Нинчева скъпо платена работа в Министерство на Енергетиката, или някоя от структурите на министерството.  По думите на София със заплата от около  3 000  лева. Госпожо министър, не бих желала и да си помислям за този апокалиптичен сюжет, само че си припомням сходна спекулация разиграна от Българска социалистическа партия през феврури 2013 година, когато държавното управление на господин Борисов бе насила да подаде оставка.
Надявам се, че и Вие си спомняте злополуките от последвалото ръководство на Българска социалистическа партия във всички сфери на стопанската система, както и последвалия банкрут на банка КТБ. Затова се усещам длъжна да направя всичко по силите ми за да предотвратя сходна преживелица. Считам, че описания нагоре сюжет, направен евентуално от господин Куюмджиев и неговите съпартийци е опасност освен за енергийната сигурност на България, само че и в целокупност за националната ни сигурност. Като доказателство за казаното нагоре от мен ползвам част от документите, които София Нинчева ми е изпращала по приложения, с цел да демонстрирам на предприемачи които са показали интерес. Някои от тях съм съумял да снима персонално на извършени срещи сред нея и заинтригувани лица на които аз съм участвала ”, приключва сигналът.

HotArena научи, че за секс абсурда в „ Електроенергиен систематичен оператор ” ЕАД е известен и премиера на България Бойко Борисов. Към тематиката огромен интерес демонстрира и прокуратурата.

В галерията под обявата ще видите супер забавни снимки:

Държавната служителка София Нинчева обича да театралничи гола. Снимката е направена от любовника и някогашен заместител министър. 

Палавата София и Явор Куюмджиев  гледат дружно спортно събитие дружно с депутата от Българска социалистическа партия Красимир Янков. 

София си качва фотоси във Facebook със секси къса поличка на работното си място.

Куюмджиев и Нинчева употребяват любовта си в Гърция
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР