Служители на склад за търговия на едро във Велико Търново,

...
Служители на склад за търговия на едро във Велико Търново,
Коментари Харесай

Служители в склад пребиха журналиста Димитър Върбанов

Служители на склад за търговия на едро във Велико Търново, където през юни бяха разкрити над 15 тона храни с изминал период на валидност, са пребили публицист.

Димитър Върбанов от „Господари на ефира“ бил атакуван от трима мъже, които го вдигнали на ръце и го хвърлили с все мощ върху бетоновата площадка пред хранилището. При рухването, репортерът е получил контузии по главата и ръцете и се наложило да бъде превозен с кола за спешна помощ по неотложност в регионалната болница.

Екшънът се разиграл към 17 часа в сряда, когато Върбанов и екипа му, дружно със чиновници на Стопанска полиция отишли на неочаквана инспекция във въпросния склад. Преди три месеца там бяха засечени голямо количество първични материали за хранителната и сладкарска индустрия с изминал период на валидност и бе открито, че съдържателите на склада са подменяли етикетите на опаковките.

По случая стартира следствие под наблюдението на Районната прокуратура във Велико Търново, а негодните артикули бяха конфискувани и изгорени в екарисаж.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР