Служители на Шесто РУ спипаха пловдивчанин, държал в дома си

...
Служители на Шесто РУ спипаха пловдивчанин, държал в дома си
Коментари Харесай

Заловиха 107 дози хероин, още трима в ареста за дрога

Служители на Шесто районно управление (на МВР) спипаха пловдивчанин, държал в дома си 107 дози от хероин. Това е станали в границите на профилирана интервенция против използването и разпространяването на опиати, извършена в неделя на територията на град Пловдив.

Наркотиците са били открити в къща, населявана от 45-годишен мъж с престъпни регистрации и присъди. С разпореждане на прокуратурата мярката му за неотклонение е удължена до 72 часа.

Междувременно още трима дрогаджи са били арестувани в границите на спецакцията и ще търкат наровете в ареста за по едно денонощие. На бул. „ Копривщица “ и ул. „ Копривките “ чиновници на Второ районно управление (на МВР) засекли престъпно проявени и осъждани мъже на 39 и 42 години с общо над 3 грама марихуана и близо 7 грама амфетамин. В кв. „ Столипиново “ сътрудниците им от Шесто районно управление (на МВР) заловили 38-годишен, който носел 3 пакетчета с хероин. По случаите са формирани бързи производства за закононарушение по член 354а от Наказателен кодекс.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР