Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен разкриха

...
Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен разкриха
Коментари Харесай

Задържаха жена за тлъста измама за над 260 000 лева

Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ към ОДМВР-Сливен разкриха машинация за над 260 000 лв..

На 12 април, в ОДМВР-Сливен, са получени сигнали от две сдружения, извършващи логистика, със седалища в североизточна България. С тях се е свързала компания - от град Сливен, предлагаща спедиторски услуги отвън страната.

По данни на заявителите те са направили транспортните услуги, за които са били наети от въпросната компания - медиатор, само че не им е било платено. Според заявителите нанесената вреда е в размер на над 260 000 лв..

След извършените незабавни оперативно - издирвателни дейности полицейските чиновници са задържали 48-годишна жена от град Сливен. При последвалите процесуално-следствени дейности в жилището ѝ са конфискувани документи и движимости, имащи отношение към осъществяваната от нея активност.

Жената е престъпно проявена - осъждана за същото закононарушение. Първоначално е арестувана за 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура - Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР