Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и криминалисти от

...
Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и криминалисти от
Коментари Харесай

Двама зад решетките заради наркотици

Служители на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ и криминалисти от регионалната дирекция в Шумен откриха и задържаха двама локални поданици за владеене на наркотични субстанции.

На 4 август, по време на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции била осъществена инспекция на двама 23-годишни младежи на ул. “Владайско въстание “ в града. Тя била предизвикана от съмнителното поведение на младежите, откакто забелязали полицейските чиновници.

След като била открита самоличността и последвалия персонален обиск в 23-годишен мъж била открита бучка с бяло прахообразни вещество, което при направения полеви наркотест реагирало на „ амфетамин “. В чантичката му била открита и електронна везна. Намерени са 10 таблетки зелени на цвят, които по негови данни били „ екстази “.

Извършени са претърсвания в населяваните от тях жилища. В дома на мъж са били открити и конфискувани найлонов плик с 20 броя семена канабис, към един грам марихуана, сложена в найлонов плик, електронна везна и гриндер. В парцел в Шумен, населяван от мъж, са открити и конфискувани към 25 гр. суха листна тревна маса- по негови данни „ чай за пушене “.

Двамата били арестувани за период до 24 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР