Служители на сектор "Наркотици" в СДВР са задържали 27-годишен мъж,

...
Служители на сектор "Наркотици" в СДВР са задържали 27-годишен мъж,
Коментари Харесай

В крачка! Заловиха дилър и клиентите му край София

Служители на бранш "Наркотици " в Столична дирекция на вътрешните работи са задържали 27-годишен мъж, разпространявал дрога край София.
Полицаите от Столична дирекция на вътрешните работи подхванали през вчерашния ден акция за противопоставяне на разпространението на опиати. Служителите задържали дилъра и двама негови клиенти покрай столицата в миг на покупко-продажба на наркотични субстанции.
При последвалите процесуално следствени дейности, у клиентите били открити и конфискувани седем полиетиленови сгъвки с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прахуляк, а от жилището на продавача - голям брой полиетиленови пликове с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прахуляк. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че конфискуваните субстанции са 26.44 грама марихуана и 78.36 грама амфетамин.
След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура, 27-годишният мъж е притеглен като обвинен и му е наложена мярка "задържане под стража " за период до 72 часа. Двамата клиенти са разпитани като очевидци и освободени.
Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР