Служители на руското посолство в Северна Корея и семействата им

...
Служители на руското посолство в Северна Корея и семействата им
Коментари Харесай

Руски дипломати се прибраха от Северна Корея с ръчна дрезина |

Служители на съветското посолство в Северна Корея и фамилиите им преодоляха част от пътя до дома с ръчна дрезина и стигнаха пеш и с наземен превоз до Владивосток, откъдето отлетяха до Москва, заяви ТАСС.

" Те отлетяха за Москва, полетът им беше в 09:25 (02:25 московско време), отлетяха наред, всичко е наред ", споделят от представителството на съветското външно министерство във Владивосток.

По-рано съветското външно министерство съобщи, че в изискванията на затворени граници и прекратени пътнически полети заради пандемията, с цел да се приберат у дома, руснаците е трябвало да пътуват 32 часа с трен, по-късно два часа с рейс до границата и да създадат преход пешком към съветската страна.

Именно с цел да прекосят границата с Русия, се наложило да бъде употребена и дрезина, на която са се возели 8 души, измежду които деца, едно от които на 3 години. На дрезината бил претрупан и багажът им. Тази конструкция била бутана по релсите повече от километър. На съветската гара Хасан чиновниците на посолството са приветствани от сътрудници от офиса на съветското външно министерство във Владивосток и обезпечен от държавното управление на Приморския край рейс, който закара на летището дипломатите.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР