Служители на Регионалната инспекция по опазване на околната и среда

...
Служители на Регионалната инспекция по опазване на околната и среда
Коментари Харесай

РИОСВ-Бургас ще наложи глоба за строителството в Синеморец

Служители на Регионалната ревизия по запазване на околната и среда и водите /РИОСВ/ в Бургас направиха инспекция на строителство в землището на Синеморец, след сигнал за нарушаване на законите за предпазените територии, за околната среда и за устройство на територията.

Имотът се намира в местността "Поляните ". Той попада в рамките на естествен парк "Странджа " и в две предпазени зони от екологичната мрежа НАТУРА 2000, оповестиха от Регионална инспекция за опазване на околната среда.

От там осведомиха, че строителните действия са осъществени в частен парцел, за който са извършени процедури по реда на екологичното законодателство.

Нови градежи и багери по Черноморието

От Регионална инспекция за опазване на околната среда показаха, че капиталовото предложение е в съгласие с инспекцията през 2017 година. Екоинспекторите осведомиха, че според поставените в решението условия, не се позволяват строителни действия в гнездовия интервал на птиците от март-август. След определяне на същите, с самостоятелния строителен надзор на обекта, Регионална инспекция за опазване на околната среда ще предприеме съответните административно наказателни дейности по реда на Закона за биологичното многообразие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР