Служители на реда задържаха мъжът, който извърши зверското убийство на

...
Служители на реда задържаха мъжът, който извърши зверското убийство на
Коментари Харесай

Ето кой е мъжът, пребил до смърт дядо Стефан за 200 лева

Служители на реда задържаха мъжът, който извърши зверското ликвидиране на 86-годишния Стефан Богоев от село Белащица. Възрастният мъж беше пребит и ограбен в новогодишната нощ поради 200 лв.. Дядо Стефан умря в резултат на контузиите си и нанесения побой.

В хода следствието чиновници от Първо районно управление (на МВР) и отдел „ Криминална полиция “ са събрали доказателства, че причинител на закононарушението е 34-годишен първомаец. Мъжът е прочут за обири и грабежи.

През февруари с редакцията на „ Марица “ се свърза дъщерята на Стефан - Катя Богоева. Тя описа, че на 1 януари отишла до къщата на татко си в Белащица, с цел да му занесе храна и артикули от първа нужда. Не могла да отвори вратата и повикала комшия, с чиято помощ съумяла да влезе. Гледката, която се разкрила пред очите ѝ, ще преследва Катя до края на дните ѝ. Тя намерила татко си в безпомощно положение - прострян на леглото. Завивките били облени в алено, на окото му имало огромен оток, а устата му била разрушена. Възрастният мъж не помнел по кое време тъкмо е бил
пребит и какъв брой време е лежал самичък, потопен в личната си кръв.

Казал на щерка си, че са били двама едри мургави мъже. В новогодишната нощ те нахлули в двора на къщата му, повалили го на земята и почнали да го постановат с железен кол. Престъпниците взели 200 лв. от буркан в хладилника, в който Стефан кътал спестяванията. После го хвърлили на леглото и траяли да го бият. Пенсионерът разказал пред щерка си, че не помни лицата на мъжете, тъй като се уплашил и изпаднал в потрес.

Шест месеца по-късно причинителят е бил арестуван - в началото за период до 24 часа, а с разпореждане на районната прокуратура той е наведен в ареста за 72 часа. Цялостното документиране на случая продължава.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР