Служители на РДПБЗН – Кюстендил, провериха11 обекта – ресторанти, училища,

...
Служители на РДПБЗН – Кюстендил, провериха11 обекта – ресторанти, училища,
Коментари Харесай

Проверени са 11 ресторанти, училища и хотели, където ще се организират абитуриентски тържества, за спазване на правилата за пожарна безопасност

Служители на РДПБЗН – Кюстендил, провериха11 обекта – заведения за хранене, учебни заведения, хотели, където ще се провеждат абитуриентски тържества, за съблюдаване на разпоредбите за пожарна сигурност. Връчено е 1 документално предписание за въвеждане в редовност на автоматизираното пожароизвестяване.

При осъществените инспекции чиновниците от РДПБЗН обърнаха внимание на:

-Създадената организация за обезпечаване на пожарната сигурност в обектите;

-Осигурените условия за сполучлива евакуация и пожарогасене;

-Състояние на вентилационните съоръжения, пожаотехническите средства за първоначлно гасене на пожари; пожароизвестителни и пожарогасителни съоръжения и системи за ръководство на пушек и топлина;

-Готовност на личния състав, зает с осъществяване на мероприятията, да бъде квалифициран за предприемане на съответни ограничения при положение на потребност.

РДПБЗН – Кюстендил, приканва празнуващите за нараснало внимание и съблюдаване на главните правила за пожарна сигурност, за запознаване с евакуационните изходи при възможна зародила нужда. Ако въпреки всичко възникне проблем, звънете на тел. 112.

РДПБЗН – Кюстендил, пожелава на празнуващи забавление, непомрачено от произшествия!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР