Служители на районното в Kарлово заловиха и иззеха сериозно количество

...
Служители на районното в Kарлово заловиха и иззеха сериозно количество
Коментари Харесай

Хванаха 200 кг незаконни пиратки в Сопот

Служители на районното в Kарлово заловиха и иззеха съществено количество противозаконни пиротехнически произведения. Те били открити в частен адрес в град Сопот, населяван от 54-годишен мъж. Там чиновниците на реда се натъкнали на към 200 кг пиробатерии без нужните разрешителни документи.

Установено било, че една част от иззетите фойерверки са с ниска и средноголяма степен на заплаха (категория 2 и 3), а останалите са от категория 4 - с висока степен на заплаха. Такъв вид пиротехнически произведения са предопределени за приложимост единствено от лица със профилирани знания

Срещу причинителя е формирано бързо произвеждане за държане на пиротехнически произведения без съответно позволение. Тъй като количеството на иззетите фойерверки е огромно, плануваното от закона наказване е от три до 10 години „ отнемане от независимост “.

Мъжът е бил арестуван е за период до 24 часа в районно управление (на МВР) – Карлово. Работата по документиране на случая продължава под наблюдението на районната прокуратура.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР