Служители на районното управление във Вършец са провели специализирана полицейска

...
Служители на районното управление във Вършец са провели специализирана полицейска
Коментари Харесай

Ударни проверки! Полицията във Вършец разкри куп престъпления

Служители на районното ръководство във Вършец са провели профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, под наблюдението на Окръжна прокуратура Монтана. Проверките са осъществени през вчерашния ден, сред 8 и 20 часа.
В хода на акцията е разкрита взломна кражба, формирани са бързо произвеждане за закононарушение по превоза и 2 заявителски материала за предпазване на противозаконна дървесина. При претършуване в частен парцел в село Долна Бела Речка са открити ъглошлайф и настолно радио, откраднати от къща на софийски гражданин в селото, осъществена при започване на декември. Като причинител е махленски 32-годишният жител на къщата, който направил цялостни признания.
Полицейска инспекция на лек автомобил "Фолксваген Голф " в село Долно Озирово, ръководен от 27-годишен локален гражданин, открила, че лидерът е седнал зад кормилото в периода на отнемане от правоуправление, откакто към този момент е наказван по административен ред за същото нарушаване.
Униформените направили инспекции и в два частни дома във вършечкия кв. Изток”, където открили общо 6 куб. противозаконна дървесина, съхранявана в домовете на двама локални поданици. На нарушителите са формирани актове по Закона за горите.
По време на интервенцията са тествани още 31 МПС и 35 лица, формирани са 2 акта по Закона за придвижване по пътищата, 2 акта по Закона за българските персонални документи и санкция с фиш. В хода на акцията са издадени още 5 предупредителни протокола и са извършени профилактични беседи с 5 лица от престъпния контингент.
Същия ден сред 10 и 22 часа на територията на районното ръководство във Вършец е осъществена и профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на миграционния напън, каналджийството и трафика на хора.
По време на интервенцията екипи на Жандармерията в Монтана са ревизирали 36 МПС, 53 лица и 26 обекта, при които не са открити законови нарушавания.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР