Служители на Районното управление на МВР в Димитровград установиха бус,

...
Служители на Районното управление на МВР в Димитровград установиха бус,
Коментари Харесай

Заловиха 25 мигранти до Симеоновград

Служители на Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Димитровград откриха бус, който е превозвал 25 незаконни мигранти от Афганистан. По случая е формирано досъдебно произвеждане, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. Водачът на товарния автомобил Д. Г. (34 г.) е арестуван в началото до 24 часа и следва да му бъде повдигнато обвиняване.
Прочетете още
Вчера към 21:00 часа по третокласен път в землището на Симеоновград униформените спрели за инспекция " Форд Транзит ". При осъществената инспекция в товарното поделение на автомобила били открити 25 мъже, жители на Афганистан, без документи за идентичност. Мигрантите минали границата на страната от Турция у нас след превъзмогване на възпрепятстващото оборудване. Групата е трябвало да бъде превозена до Сърбия. Автомобилът е конфискуван като материално доказателство по досъдебното произвеждане, показаха от държавното обвиняване. От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково прецизираха, че жителят на Стара Загора Д. Г. е престъпно проявен.

Последният открит случай с трафик на мигранти в района бе от 27 февруари т. година Тогава в два леки автомобила на пътя сред харманлийските села Коларово и Овчарово бяха открити 31 афганистански деца, ненавършили 16-годишна възраст. Съдът дефинира на две инстанции мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на хипотетичните трафиканти от Свиленград Георги Бакърджиев (32 г.) и Християн Пидошев (24 г.).

По-рано през днешния ден имаше още един случай на арестувани мигранти на входа на София:

Снимка: Илюстративна

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР