Служители на приют в Хюстън, САЩ, са изолирали от останалите

...
Служители на приют в Хюстън, САЩ, са изолирали от останалите
Коментари Харесай

Изолираха котарак рецидивист, организирал бягства от приют за животни

Служители на подслон в Хюстън, Съединени американски щати, са изолирали от останалите животни котарак, който неведнъж е провел бягствата на себеподобни, написа в. " Дейли остарял ".Въпреки многочислените предизвестия, отправени му от личния състав, " рецидивистът " на име Куилти е траял да прави безчинствата си " по няколко пъти дневно ", вследствие на което е бил изолиран, предава Българска телеграфна агенция.

Служителите на Friends For Life Animal Rescue and Adoption Organisation са открили, че и преди идването си в приюта Куилти се е изявявал като нарушител, като постоянно е пускал на открито кучето, с което е съжителствал.

 
В Интернет е стартирана акция за освобождението от изолатора на косматия уредник на бягства . Без да дочака наказването му да бъде анулирано, Куилти е съумял да се измъкне от " устойчивото на белите му помещение ".

" Куилти не може да бъде възпрян. Той просто няма позор ". Липсата му осезаемо се усеща от останалите котки, които с помощта на него постоянно се освобождаваха от клетките си и бродеха из приюта ", описват от личния състав.

" Обичам да разтварям затворени порти. Всяка затворена врата е предизвикателство за мен. Когато видя затворена врата, върша всичко допустимо да я отворя. Обикновено съумявам ", се показва в информацията за Куилти, който търси нов дом и разбиращи стопани.
 
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР