Служители на приют в Хюстън, САЩ, са изолирали от останалите

...
Служители на приют в Хюстън, САЩ, са изолирали от останалите
Коментари Харесай

Изолираха котарак, организирал бягства от приют за животни

Служители на подслон в Хюстън, Съединени американски щати, са изолирали от останалите животни котарак, който неведнъж е провел бягствата на себеподобни, написа в. "Дейли остарял ".

Въпреки многочислените предизвестия, отправени му от личния състав, "рецидивистът " на име Куилти е траял да прави безчинствата си "по няколко пъти дневно ", вследствие на което е бил изолиран.

Служителите на Friends For Life Animal Rescue and Adoption Organisation са открили, че и преди идването си в приюта Куилти се е изявявал като нарушител, като постоянно е пускал на открито кучето, с което е съжителствал.

Котка избавя бебе от рухване по стълби

В интернет е стартирана акция за освобождението от изолатора на косматия уредник на бягства. Без да дочака наказването му да бъде анулирано, Куилти е съумял да се измъкне от "устойчивото на белите му помещение ".

"Куилти не може да бъде възпрян. Той просто няма позор ". Липсата му осезаемо се усеща от останалите котки, които с помощта на него постоянно се освобождаваха от клетките си и бродеха из приюта ", описват от личния състав.

"Обичам да разтварям затворени порти. Всяка затворена врата е предизвикателство за мен. Когато видя затворена врата, върша всичко допустимо да я отворя. Обикновено съумявам ", се показва в информацията за Куилти, който търси нов дом и разбиращи стопани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР