Служители на полицията и жандармерията са провели специализирана операция за

...
Служители на полицията и жандармерията са провели специализирана операция за
Коментари Харесай

Ударни проверки: В Ломско почерня от полиция, разкриха 8 престъпления

Служители на полицията и жандармерията са провели профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност на територията на община Лом, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
В хода на плануваните мероприятия са осъществени обходи в регионите на дребните обитаеми места са построени 3 КПП-та в региона на крайдунавския град и вилните зони "Садовете " и "Бахчите ". Извършени са инспекции на 59 МПС с 68 лица и 10 обекта.
Разкрити са 8 престъпни закононарушения – 2 обири на пари и мобилен телефон, благосъстоятелност на ломски жителки, владеене на наркотични субстанции от престъпно проявен вълчедръмски гражданин и 5 случая на нелегално добита дървесина в землището на ломското село Станево.
Като създател на джебчийска кражба е махленски 18-годишен престъпно проявен гражданин на село Ковачица, който в Лом лишил от дамската чанта на локална жителка сумата от 70 лева Паричната сума е върната на собственичката. 55-годишна жителка на село Ковачица върнала мобилен телефон, който лишила от ломска жителка в региона на ул. „ Георги Кирков” в Лом.
Амфетамини с тегло от 0.65 грама са конфискувани под формата на суха листна маса и саморъчна цигара при обиск на 25-годишен престъпно проявен гражданин на Вълчедръм.
В хода на акцията в землището на село Станево са хванати 5-ма водачи от Долни Цибър, управлявали каруци с нелегално добита дървесина.
На нарушителите са формирани актове по Закана за горите.
По случаите са формирани преписки.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР