Служители на полицейското управление в Елена задържаха 23-годишен местен жител

...
Служители на полицейското управление в Елена задържаха 23-годишен местен жител
Коментари Харесай

Млад мъж нанесе прободни рани с ножица на приятелката си от ревност | Случаят е от Елена

Служители на полицейското ръководство в Елена задържаха 23-годишен локален гражданин нанесъл побой на приятелката си от ревнивост.

Сигнал за случая е получен на 7 май сутринта, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Изпратеният на адреса полицейски екип открил, че същата заран в дома на пострадалата – 41-годишна узбекистанска гражданка и арестуваният е зародил скандал, който прераснал в сборичкване пред жилището.

С ножица били нанесени голям брой прободни рани в региона на главата на дамата. Тя е откарана във великотърновската болница и настанена за лекуване, без заплаха за живота. Мъжът е арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.

Служители на полицейското ръководство в Стражица задържаха 49-годишен, отправял закани за ликвидиране към брачната половинка си.

Вчера следобяд подпомагане в полицейското ръководство в Стражица е потърсила 48-годишна жена от същия град. Тя обяснила, че същия ден ан улица в града брачният партньор й протегнал ръка да я удари и й се заканил с ликвидиране. Същият е открит и арестуван за период до 24 часа по ЗМВР. Започнато е досъдебно произвеждане.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР