Служители на Пето районно управление – Бургас извършили рутинна проверка

...
Служители на Пето районно управление – Бургас извършили рутинна проверка
Коментари Харесай

Арестуваха ученичка с амфети в Бургас

Служители на Пето районно ръководство – Бургас направили рутинна инспекция на 17-годишната престъпно проявена В.М. в региона на бл. 40 в бургаския квартал „ Братя Миладинови”, оповестява " Флагман ".

След като я предиздвикали да изпразни джобовете си, униформените разкрили у нея към 1 грам бяло кристалообразно вещество, което реагирало на амфетамин. Криминално проявената тийнейджърка е арестувана за период до 24 часа, а по случая е формирано бързо полицейско произвеждане.

Междувременно в Созопол служителите на реда от локалното РУП получили сигнал за несъответстващ мъж, който грубо нарушавал публичния ред на ул. „ Републиканска” в града. Пристигайки на място униформените открили, че това е 29-годишният ямболия К.К., който не носел документи за идентичност и живеел на палатка наоколо до къмпинг „ Градина” в Черноморец. При осъществения обиск чиновниците на реда намерили у него плик с марихуана.

Полицаите се усъмнили, че може К.К. да е скрил още от опиата в палатката си и направили претършуване. Съмненията им се оказали оправдани и вътре те намерили още два плика с канабис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР