Служители на отдел „Криминална полиция” към ОДМВР-Бургас и полицаи от

...
Служители на отдел „Криминална полиция” към ОДМВР-Бургас и полицаи от
Коментари Харесай

Бандата на Пимби и Калината тръгна да атакува Черноморието в разгара на летния сезон, но плановете ѝ се объркаха

Служители на отдел „ Криминална полиция” към ОДМВР-Бургас и служители на реда от Пето районно управление (на МВР) спипали една от най-опасните и оборотни банди за домови обири в района. Те закопчали при акцията старите си познайници – бургазлиите Пламен П.-Пимби, Денчо Д.-Денис и Илиян К.-Калината, оповестява Флагман.бг.

Ченгетата получили оперативна информация за групата и работили стремително, с цел да заловен в крачка взломаджиите, преди да са атакували Черноморието в разгара на летния сезон.

Бургазлиите очевидно очаквали да бъдат спрени, набутали шперцовете в найлонова торбичка и кутия от цигари и ги скрили под капачката на „ Фиат Стило”, с който се придвижвали. Криминалистите обаче създали щателна инспекция на возилото, след която разкрили богат набор от съоръжения за отключване на порти.

В момента бургаската полиция продължава работата по разкриването на цялостната незаконна активност на бандата. Очаква се прокуратурата да повдигне обвинявания на Пимби, Денис и Калината. Ако бъдат събрани задоволително доказателства за съществуването на ОПГ, делото ще отиде непосредствено в Специализирания углавен съд в столицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР