Служители на отдел Киберсигурност и ГДБОП разбиха фабрика, в която

...
Служители на отдел Киберсигурност и ГДБОП разбиха фабрика, в която
Коментари Харесай

Хванаха фабрика и онлайн магазин за стоки менте

Служители на отдел " Киберсигурност " и ГДБОП разрушиха фабрика, в която нелегално са създавани облекла менте със предпазени търговски марки в Благоевград.

Разследването е почнало след сигнал от страна на прокурист на притежатели на търговски марки. Било е открито, че на интернет страницата www.vipdirect.net, който съставлява електронен магазин за продажба на артикули, се оферират облекла на доста по-ниски цени от действителните за истинския артикул от същата марка.

Онлайн магазинът предложил на артикули от марки " Moncler " и " G star Raw ", като доставката им е била осъществена посредством куриерска компания с пратка от град Благоевград.

В къща в благоевградското село Покровник се шиели дрехи, които посредством специфични преси били брандирани с марки като " Hugo Boss ", " G-Star ", " Dolce Gabana ", " Lacoste ", " Nike ", " Adidas " и други.

Производителите имали и физически магазин на улица " Покровнишко шосе " в Благоевград.

Продажбите на огромно количество облекла, парфюми, очила, маратонки и фешън аксесоари са правили главно онлайн, посредством основани и управлявани особено за задачата 14 интернет страници. Сайтовете били създадени главно за българоговорящи клиенти и снабдявали цялата страна с евтини и некачествени артикули, представяни като истински такива.

По случая към този момент има формирано досъдебно произвеждане от Районната прокуратура в Благоевград.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР