Служители на ОП Градини и паркове алалмираха за поредната вандалска

...
Служители на ОП Градини и паркове алалмираха за поредната вандалска
Коментари Харесай

Вандали вилнеят на детска площадка в Пловдив

Служители на Оперативна програма " Градини и паркове " алалмираха за следващата вандалска демонстрация в " Пловдив сити парк " до МОЛ " Пловдив ", който за няколко години от своето създаване се трансформира в обичано място за отдих на доста пловдивчани. За повторно през последните два месеца въртележката на една от детските площадки е брутално отчупена от металната ѝ основа и захвърлена встрани. Постаментът е с дебелина към 10 милиметра и по всичко проличава, че е приложена груба мощ.

Директорът Стоян Алексиев е безапелационен, че чиновниците на общинското дружество поставят огромни грижи за парка, само че съвсем всекидневните похищения стават в тъмната част на денонощието. Тогава вандалите чупят чешмите, които след десетки поправки, сега отново не работят, кършат дръвчета, повреждат поливната система, драскат със спрейове. Наесен още веднъж следва да се възвръщат елементи от живия плет на местата, откъдето непосредствено през зелените площи минават мотори и даже леки коли.

" Нашата работа е да поддържаме парковете в положително положение и когато установяваме вандалски прояви, да възвръщаме вредите. Затова молим жителите да спомагат за опазване на всички хубави придобивки. Ако в извънработно време видят, че някои разрушава, дано не са равнодушни, а алармират на телефон 112 ", прикани шефът на Оперативна програма " Градини и паркове " Стоян Алексиев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР