Служители на Общинското предприятие „БКС“ във Враца вече работят по

...
Служители на Общинското предприятие „БКС“ във Враца вече работят по
Коментари Харесай

Започна поставянето на коледната украса във Враца

Служители на Общинското дружество „ БКС “ във Враца към този момент работят по слагането на светещи гирлянди по улиците в града. И тази година врачани и посетители ще се радват на Коледен базар и ледена пързалка, ситуирани на централния площад „ Христо Ботев “. По бул. „ Никола Войводов “ (Пробива) ще бъдат сложени светеща декорация и коледни лампички. Традиционно ще бъде украсен и фонтанът пред Сувенирната палата.
През първите дни на декември Коледният базар и ледената пързалка ще зарадват врачани и ще бъдат демонтирани след посрещането на Новата 2019 година. Това се постанова, поради осъществяването на плана за възобновяване на централната пешеходна зона на града. Местната администрация планува богата културна стратегия и тематични мероприятия през целия месец.
Общинските управляващи молят към всички притежатели на обекти по централната пешеходна зона да се включат в подготовката за идните празници, поставяйки декорация върху фасадите на постройките, тъй че градът да придобие своя празничен образ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР