Служители на Областната дирекция на МВР в Добрич за денонощие

...
Служители на Областната дирекция на МВР в Добрич за денонощие
Коментари Харесай

Полицията провери 179 граждани под карантина в Добричка област

Служители на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Добрич за денонощие са направили 179 инспекции на жители, сложени под наложителна домашна карантина поради заплахата от разпространяването на коронавирусната зараза, и не е констатирно нито едно нарушаване, оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2083
Установени са контактните лица на последния мъж, гражданин на Добричка област, дал след завръщане от чужбина позитивен резултат за ковид, оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация. Мъжът е в положително общо положение, а всички, които са имали контакт с него, са сложени под домашна карантина.



Досега в Добричка област общо петима пациенти са с позитивни проби за ковид като всички са в положително общо положение. И при откритите със болестта в края на предходната седмица са издирени всички контактни лица, които са сложени под домашна карантина, допълват от пресцентъра на регионалната администрация.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2083  В Зенит продължиха карантината В Зенит продължиха карантината  Веско Ешкенази: Горе главата, скъпи другари! Веско Ешкенази: Горе главата, скъпи другари!  Русия стопира износа на зърнени храни Русия стопира износа на зърнени храни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР