Служители на НСО демонстрираха евакуация на охраняемо лице пред президента

...
Служители на НСО демонстрираха евакуация на охраняемо лице пред президента
Коментари Харесай

НСО със зрелищна демонстраця пред погледа на президента

Служители на НСО демонстрираха евакуация на охраняемо лице пред президента Румен Радев по време на постоянна тактическа подготовка. " Служителите на НСО извършват своите отговорности с чест, с безрезервност и с висок професионализъм ", сподели президентът Румен Радев, който следи на учението на полигона в Доброславци.

Още фотоси вижте тук>>>

В рамките на практическото занимание бяха отработени съществени тактически дейности на екипите за защита, синхронно кормуване, евакуация на охраняемо лице, отбрана от офанзиви от друга отдалеченост и оказване на първа здравна помощ.

От началото на юни държавната охранителна работа възобнови пълноценния образователен развой след облекчение на противоепидемичните ограничавания.

Офицерите и сержантите от НСО отработиха тактически комбинации, изпълнявани от екипите за защита, както и синхронно кормуване с два профилирани автомобила. Елементите на тренировката са част от цялостната годишна изпитна стратегия на чиновниците на НСО, като се прави оценка всяко едно деяние на всеки чиновник.

" Уменията на чиновниците на НСО са свързани с дълготрайно и непрекъснато образование и работа в екип. Синхронът и работата в екип се осъществят най-трудно и това се опитваме да реализираме ", разяснява заместник-началникът на НСО по образователната активност полк. Емил Тонев, който изрази удовлетворение от тактическата просветеност на чиновниците.

Офицерите и сержантите в Националната работа за защита организират тактически занятия няколко пъти седмично, а настрана се реализира стрелкова подготовка, отработват се бойно-приложни техники, обща физическа и езикова подготовка.

" Първоначалният асортимент е непоколебим, претендентите за работа в НСО би трябвало да имат доста добра физическа и психическа подготовка ", добави още полк. Тонев.

По думите му, всеки може да постъпи на работа в НСО, в случай че дава отговор на заложените нормативи, а постъпилите подлежат на сериозен следващ надзор за валидност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР