Служители на Митница Лом задържаха 2851 литра бира и 222

...
Служители на Митница Лом задържаха 2851 литра бира и 222
Коментари Харесай

Подготовка за световното: Близо 3000 литра бира и над 200 бутилки уиски и водка спипаха митничари

Служители на Митница Лом задържаха 2851 литра бира и 222 бутилки водка и уиски без документи за генезис и заплатен данък. Стоката е спряна на влизане в страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт - Дунав мост 2 с приближаващ от Германия камион с българска регистрация, оповестиха от Агенция „ Митници “.

Превозното средство минало през трасе „ вход “ на 13.06.2018г. през нощта. По метода разбор на риска, чиновници от отдел „ Митническо разузнаване и следствие “ са го насочили за щателна митническа инспекция. По документи товарният автомобил превозвал групажна стока от Германия за България.

В хода на инспекцията са открити 4 палета, натоварени с 8 640 броя кенчета с бира от 330 мл, марка „ KAISER GOLD ". В кашони са открити и 222 броя бутилки водка и уиски от марката " VERSAGE ". Всички алкохолни опаковки са без български акцизен бандерол и без документи за заплатен или гарантиран данък. Стоките са арестувани в склад на Митница Лом.

За високоалкохолните питиета е формирано досъдебно произвеждане. Административно наказване ще бъде наложено за вноса на огромното количество бира без документи.




Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР