Служители на икономическа полиция задържаха купувач и продавач е в

...
Служители на икономическа полиция задържаха купувач и продавач е в
Коментари Харесай

Задържаха двама за търговия на безакцизни цигари в Пловдив

Служители на икономическа полиция задържаха покупател и продавач е в миг на договорка с 11 мастербокса безакцизни цигари. За едно от лицата, остарял познайник на полицията, прокуратурата в Пловдив е постановила задържане за 72 часа.

След получена оперативна информация за идна продажба на акцизни артикули без бандерол е подхванато наблюдаване на складово помещение на улица „ Комета ". Според постъпилата информация на посочения адрес се намират голям брой складови пространства, отдавани чартърен, където се съхраняват и оферират за продажба безакцизни артикули, а до мястото се стига посредством следен достъп.

В 18,45 ч. на 19 февруари през портала на следеното място влиза сив лек автомобил с пловдивска регистрация. Пред едно от пространствата лидерът е посрещнат от различен мъж, а след отваряне на багажното поделение на автомобила стартират да товарят кашони. В този миг чиновниците на икономическа полиция правят инспекция на двете лица и откриват, че кашоните съдържат цигари без акцизен бандерол. При последвало претършуване от помещението са конфискувани 11 мастербокса с над 100 000 цигари. Задържани са двамата мъже - покупател и продавач на незаконната стока. И двамата са престъпно проявени. За осъщественото закононарушение е формирано бързо произвеждане, което се води под надзора на Районна прокуратура Пловдив.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР