Служители на Икономическа полиция“ – ГДНП, Изпълнителната агенция Автомобилна администрация“

...
Служители на Икономическа полиция“ – ГДНП, Изпълнителната агенция Автомобилна администрация“
Коментари Харесай

Откриха редица нарушения в две столични психолаборатории за кандидат шофьори

Служители на „ Икономическа полиция “ – ГДНП, Изпълнителната организация „ Автомобилна администрация “ и Националната организация за приходите направиха взаимни инспекции на четири лаборатории за психическа валидност на претенденти за водачи в София и Стара Загора. Съвместните дейности са осъществени на 12 и 13 декември, а в хода им са установени съществени нарушавания в две от проверяваните лаборатории. В едната те са били свързани с осъществяване на психически проучвания и тяхна обработка, за което е формиран акт за административно нарушаване, като работата по изясняване на случая продължава.

При инспекция в друга лаборатория е открито, че сега тече психически изпит на група от 8 индивида, само че на място е имало единствено един кандидат-курсист. Същевременно в листата за присъстващи били оградени всички, декларирали явяване. По случая е формиран акт за открито административно нарушаване. При инспекцията чиновници на Национална агенция за приходите са установили неналичия по касова наличност.

Работата по изясняване на случая продължава и материалите ще бъдат предадени на способените органи за взимане на отношение по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР