Служители на хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви твърдят, че

...
Служители на хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви твърдят, че
Коментари Харесай

Подаденият сигнал за забавени заплати на сезонни служители – резултат от иззети средства от Спецпрокуратурата


Служители на хотел на Ветко и Маринела Арабаджиеви настояват, че са останали без заплати. В утринния блок на NOVA телевизия, посредством директна връзка от морски курорт, рецепционистка и човек от поддръжката на един от хотелите, благосъстоятелност на фамилията, се оплакаха от невъзможността да се приберат в родния Благоевград.

Пред камерите те обявиха, че парите трябвало да им бъдат изплатени сред 10 и 15-то число, само че това не се случило. Твърденията на служащите са, че не са получили заплащане за два поредни месеца в упования период.

Водещият Виктор Николаев и колежката му Аделина Радева потърсиха за коментар Директора ПР и връзки на Виктория Туристик (компанията, менажираща хотелът) и представител на семейство Арабаджиеви Ангелина Ангелова, с цел да изложи мнението си в ефира на Nova. Тя означи, че всички заплати са били изплащани в период за месеците май, юни и юли – без забавяне.

Относно августовските отговорности, тя напомни информация от средата на август, касаеща задържанието на трима души в Бургас и сумата от 500 хиляди лв., открита в тях в средата на август. Пр-ът посочи, че сумата е била планувана за погашение на месечните хонорари на сезонните работици и компанията публично е пуснала молба и нужните документи, с цел да могат парите да бъдат върнати от способените органи във възмножно най-кратки периоди и заплатите да бъдат платени. За другата част от закъсняващите месечни хонорари, Ангелова посочи, че те даже са стартирани да се изплащат предстрочно и първите заплати към сезонни служащи са били получени още в петък. Говорителката акцентира, че до дни всички служащи ще получат парите.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР