Служители на хотел на обявените за издирване Ветко и Маринела

...
Служители на хотел на обявените за издирване Ветко и Маринела
Коментари Харесай

Защо служители на Арабаджиеви са останали без заплати

Служители на хотел на оповестените за търсене Ветко и Маринела Арабаджиеви настояват, че са останали без заплати. Юлиян и Лора описват, че трябвало да получат парите си за работата, която са правили в хотел в Созопол сред 10 и 15 число.

Лора работила като админ от 2 август до 16 септември. Не получила парите си и към този момент е напуснала. Юлиян пък е бил поддръжка от началото на лятото. И той е напуснал. Оплаква се, че не може да се прибере до Благоевград, тъй като няма пари.

И двамата са напуснали с предупреждение. Не получили заплати за август и септември и никой не им дал пояснение. „ Лъжат ни, че ще ни дадат заплатите през днешния ден, на следващия ден. Вече нямаме самообладание.

Получих предизвестие по телефона да напусна хотела, да се махна, че ще изпратят хора “,

споделя още Юлиян пред NOVA.

„ Заплатите за май, юни и юли са изплащани без забавяне. Относно августовските отговорности – на 12 август в медиите беше обявено за

задържането на трима души в Бургас със сумата от 500 хиляди лева, която беше открита в тях .

В сегашния случай се касаеше за регулярно евакуиране на пари за месечни хонорари. Тези пари бяха декларирани публично за евакуиране в банката. Пуснахме молба да бъдат върнати парите, с цел да можем да платим заплатитите”, съобщи Ангелина Ангелова, шеф и „ PR и комуникации” на „ Виктория Груп “.

По думите ѝ сега компанията чака полицията да върне парите.

За септември сме почнали към този момент даже по-рано да изплащаме заплатите

и част от чиновниците към този момент са получили възнагражденията си. Днес от сутринта още веднъж се превеждат пари и хората ще си получат парите “, безапелационна е тя.

В края на август беше осъществена профилирана акция в офисите на хотел „ Маринела” в София и хотел „ Марица” в Пловдив, благосъстоятелност на Ветко Арабаджиев. 10 души, измежду които и синът му Вълчо, бяха арестувани. При претърсвания на хотели, офиси и домове беше открита огромна сума пари, а доста от банкнотите са били в кутии за обувки. Интерпол издаде алена бюлетина за издирването на Ветко и Маринела Арабаджиеви, за които се допуска, че са в чужбина. Впоследствие трима от арестуваните - Вълчо Арабаджиев, Ромелия Кирилова и Елена Караянчева бяха пуснати под парична гаранция, само че след това Апелативният профилиран углавен съд ги върна в ареста.

КАКВО НАМЕРИХА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ СНИМКИ при обиските в хотели на Арабаджиеви

Бивш министър за арестите: Нарушение на Конституцията

10 арестувани след акция в огромни хотели в София и Пловдив

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР