Служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и техни колеги от

...
Служители на Главна дирекция „Национална полиция“ и техни колеги от
Коментари Харесай

Спипаха мъж, обявен за общодържавно издирване преди 10 години


Служители на Главна дирекция „ Национална полиция “ и техни сътрудници от ОДМВР-Варна и Стара Загора задържаха 55-годишен мъж от Добрич, разгласен за общодържавно търсене преди 10 години.

Операцията е извършена на 14 юли, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Мъжът е открит на адрес в Стара Загора, като при претършуване на жилище, което е обитавал, са открити и конфискувани наркотични субстанции и подправена персонална карта, с която се е представял. Той е разгласен за общодържавно търсене през 2009г. като причинител на 21 тежки престъпни закононарушения - машинация в изключително огромни размери, отнемане и заграбване, осъществени в разнообразни области на страната.

След 24-часовото задържане на мъжа ще бъде наложена мярка насилствен арест. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Действията са осъществени от чиновници на ГДНП и сътрудниците им от ОДМВР- Варна и Стара Загора. 5, разгласен за общодържавно търсене, е открит и арестуван след интервенция на чиновници от бранш „ Издирване “ на Групово дело „ Национална полиция “ и техни сътрудници от ОДМВР-Варна и Стара Загора.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР