Служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност“ (ГДБОП) са

...
Служители на Главна дирекция "Борба с организираната престъпност“ (ГДБОП) са
Коментари Харесай

Арестуваха трима мъже за сексуална експлоатация на деца онлайн

Служители на Главна дирекция "Борба с проведената престъпност “ (ГДБОП) са задържали при спецоперация трима мъже за онлайн полова употреба на деца, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Реализацията е на отдел "Киберпрестъпност “ в ГДБОП и сътрудниците им от Плевен, Габрово и Велико Търново, извършена под управлението на прокуратурата.

В рамките на извършеното следствие, осъществено под наблюдението на Районна прокуратура-Никопол, на 22 август т. година е арестуван 20-годишен от село Черковица.

Установено е, че употребявайки стратегия, основана за мобилни устройства, в група, включваща консуматори от целия свят, той е споделял файлове, съдържащи брутални подиуми на полово принуждение на деца.

За да обменят своите "колекции “, въпросните консуматори са употребявали къси текстови известия, включително така наречен “кодови думи “, и посочвали линкове в сметките си в Dropbox.

Ден по-късно различен негов "колега по ползи “ – 43-годишен гражданин на Севлиево, също е арестуван в границите на извършените оперативни дейности.

В хода на интервенцията е арестуван и 39-годишен рецидивист, също от Севлиево. Мъжът е с голям брой криминастически регистрации - за обезчестяване през 2005 година и за осъществени две блудства с дете през 2007 и 2008 година

Според събраните данни, употребявайки ресурсите на обществената мрежа "Фейсбук “, той е открил целенасочени контакти с над 300 девойки на възраст 12 и 13 години, като ги склонявал в действително време да наблюдават пред камера извратените му полови стремежи.

С разпореждане на Софийската районна прокуратура на арестувания е повдигнато обвиняване по чл.155 б от Наказателен кодекс и му е наложена мярка за неотклонение "задържане под стража “ до 72 часа.

Вижте още:

Деца мигранти продават телата си в Атина

Мръсните секс секрети: Орална обич, светена вода и аборти в църквата

Сексскандал с деца раздруса Англия

Скандален опит с педофили шокира Германия

В Съединени американски щати задържаха 1140 души за полови похищения над малолетни

30-годишен педофил, насилил над 200 деца, получи 22 присъди

Разследване на BBC за педофилия докара до война с Фейсбук

Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР