Служители на ГДБОП заедно със служители на РПУ Дупница арестуваха

...
Служители на ГДБОП заедно със служители на РПУ Дупница арестуваха
Коментари Харесай

Задържаха гарда на Братя Галеви, в чиято кола за последно е видян Янек Миланов

Служители на ГДБОП дружно със чиновници на РПУ Дупница арестуваха някогашния гард на Братя Галеви Васил Капланов-Каплата, заяви локалната ТВ Запад.
Още по тематиката
Задържането бе осъществено на паркинга пред заведение в " Горна махала " в Дупница. Каплата беше качен на един от служебните коли и откаран в София.

По неофициална информация Васил Капланов ще бъде разпитан на детектор на лъжата поради изгубването на 43-годишния Янек Миланов от Дупница. Вчера в Съдебната палата в София се организира среща сред основния прокурор Иван Гешев и брата на безследно изчезналия - Марио Миланов.

Следите на мъжа се губят в нощта на 31 юли. Само четири дни по-рано той се върнал в Дупница от Франция, където живее и работи от години. За последно Янек бил забелязан да се качва в автомобила на някогашния гард на братя Галеви, с който имали остаряла омраза. Каплата обаче изрично отричал да знае какво се е случило с Миланов. Пред проверяващите той декларирал, че Янек е слязъл от джипа му незасегнат.

Миналата седмица беше проведено огромно претършуване на язовир Дяково. В него се включиха локални хора и риболовци, служители на реда и пожарникари, само че без резултат.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР