Служители на ГДБОП, жандармерията, експерти от Министерството на културата, Комисията

...
Служители на ГДБОП, жандармерията, експерти от Министерството на културата, Комисията
Коментари Харесай

Удариха кабелните пирати в Кърджали

Служители на ГДБОП, жандармерията, специалисти от Министерството на културата, Комисията за контролиране на известията и Национална агенция за приходите направиха инспекции на активността на два интернет доставчика, опериращи на територията на област Кърджали. При акцията, извършена в перида 20 -22 януари, е открито нерегламентирано разпространяване на редица телевизионни стратегии. За тази активност нямало нужното по закон единодушие на правоносителите, оповестиха от Министерство на вътрешните работи, представени от " Топ Новини ".

В хода на инспекцията е установено разминаване сред броя на клиентите и подписаните контракти с крайни консуматори. Иззети са голям брой документи и компютърно-информационни данни, свързани с активността на сдруженията във връзка с даване на телевизионни стратегии и финансова активност.

По случая са формирани две досъдебни производства за осъществени закононарушения срещу интелектуалната благосъстоятелност. 

Проведените интервенции са част от тактиката на страната за засилено противопоставяне на сходни нарушавания и извеждане от " сивия " бранш на сдруженията, предоставящи телевизионни стратегии до краен консуматор.

През последните две години страната ни бе извадена от отрицателния бдителен лист „ Специален 301 “ на Департамента по търговия на Съединени американски щати като резултат от координираните взаимните дейности сред Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата за противопоставяне на този тип незаконна активност.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР