Служители на фирма Феникс Ресурс – Дупница излязоха на протест

...
Служители на фирма Феникс Ресурс – Дупница излязоха на протест
Коментари Харесай

Служители на обвинения за пожара, довел до затварянето на АМ Струма, го защитават - бил добър човек

Служители на компания " Феникс Ресурс " – Дупница излязоха на митинг в отбрана на притежателя на компанията Кольо Илиев. Той е публично упрекнат в груба немарливост и закононарушение към околната среда.
Той е наш шеф, добър човек е, обезпечава ни издръжка. Не е отговорен за пожара - всичко е допустимо, нищо не можем да кажем - по този начин дами, работещи за Илиев, го опазиха пред камерата на Нова телевизия.
Един от чиновниците му - възрастен мъж, пък сподели, че за него пожарът е тенденциозен, тъй като преди да пламне, имало различен пожар - в другия завършек на Дупница, там били отишли всички от пожарната и по какъв начин можело да се случи по този начин, че тъкмо в този миг пламва сметището при Автомагистрала " Струма ".
Същевременно екологът в компанията Светлана Кирилова призна, че боклуците под моста на Автомагистрала " Струма " не са съхранявани вярно. Само че тя не удостовери, че те са на компанията на Илиев - виновните органи да кажели . Кирилова обаче съобщи, че на двете площадки на компанията всичко е съхранявано вярно.
Последваха и обвинявания към други компании по какъв начин си изхвърляли боклука и по какъв начин се работело за нова технология за предпазване на отпадъците.
Как е ситуацията с придвижването по печално известния мост - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР