Служители на Федералната служба за сигурност на Русия задържаха 18-годишен

...
Служители на Федералната служба за сигурност на Русия задържаха 18-годишен
Коментари Харесай

Студент планирал масов разстрел в университета си в Русия

Служители на Федералната работа за сигурност на Русия задържаха 18-годишен юноша, възнамерявал всеобщ разстрел в аграрния университет в Подмосковието.

Студентът Борис Б. се готвел да влезе с оръжие в образователното заведение на 29 октомври. Планирал нападението цяла година, оповестява Lenta.ru.

За собствен образец в злокобното начинание младежът избрал стрелецът от Керч - Владислав Росляков, който на 17 октомври 2018 година умъртви 20 души в политехнически колеж.

Приятел на хванатия Борис Б. разказал, че студентът постоянно бил обект на насмешки и даже принуждение от страна на състуденти, няколко пъти бил пребиван. Младежът възнамерявал да убива не всички поред, а единствено осем души, които го тормозели.

Често бил забелязван да гледа видеа с убийства на " Ислямска страна ". Заради това получил прякора " терорист ", а студенти молели той да бъде изключен.

Борис. Б постоянно разказвал, че един ден ще " провежда кръвопролитие " по време на занятия.

Един от преподавателите забелязал странни прояви в държанието на студента и докладвал на шефа, само че против Борис не били подхванати никакви ограничения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР