Служители на Европейската агенция по лекарствата (EMA) и Световната здравна

...
Служители на Европейската агенция по лекарствата (EMA) и Световната здравна
Коментари Харесай

От Русия се оплакват, че Европа и СЗО умишлено не признават успеха на Спутник V

Служители на Европейската организация по медикаментите (EMA) и Световната здравна организация (СЗО) съзнателно не виждат триумфа на имунизацията със " Спутник V ". Това заяви шефът на Националния проучвателен център по епидемиология и микробиология " Гамалея " Александър Гинцбург в изявление за " Вечерная Москва ", съобщи БГНЕС.

Признаването на съветската ваксина в Европейски Съюз щеше да върви по-бързо, в случай че този развой се основаваше на резултатите от нейното практическо потребление, счита Гинцбург. До момента Европейската организация по медикаментите не утвърждава " Спутник V " заради непълноти в документите и данните от практиката, които изисква като противоположна връзка от производителя - т.е. Русия не дава всички нужни данни, съгласно EMA. А напролет на тази година гръмна скандал с доставката на " Спутник V " в Словакия - тамошните медицински управляващи откриха, че като характерности от твърдяното от Русия. Впоследствие, при започване на септември тази година потреблението на имунизацията.
 Русия чака утвърждение на Спутник V през октомври Русия чака утвърждение на " Спутник V " през октомври
Световната здравна организация възобнови процедурата за утвърждение на имунизацията против ковид " Спутник V ", заяви Руският фонд за дире...

" Кампанията за имунизация сподели, че " Спутник V " прави отлична работа за отбрана на тялото от необятен набор от вариантите на ковид. Служителите на EMA и частично СЗО съзнателно не желаят да записват това ", сподели Гунцбург.

Различията в съветското и европейското законодателство са друга от евентуалните аргументи за непризнаването на имунизацията " Спутник V " в Европейски Съюз. " Трябва също да се има поради, че на процедура нито една съветска ваксина не приета от европейската общественост ", твърди Гинцбург.

По-рано помощникът на министъра на опазването на здравето на Русия Алексей Кузнецов разгласи, че е завършила работата по набирането на спомагателните документи за узаконяването на имунизацията.

По данни на непознати медии, обаче, EMA най-вероятно няма да може да прегледа въпроса за вписване на съветската ваксина в Европейски Съюз до края на годината. По-вероятната дата за разглеждане на документите е в края на първото тримесечие на 2022 година
 Руската детска ваксина против COVID-19 евентуално ще се споделя „ Спутник М “ Руската детска ваксина против COVID-19 евентуално ще се споделя „ Спутник М “
Ваксината против ковид за деца, създадена от съветския Национален проучвателен център по епидемиология и микробиология „ Га...

" Спутник V " е регистриран в 70 страни с общо население от четири милиарда души - повече от 50 % от популацията на света. По броя на утвържденията, получени от държавните регулатори, съветският препарат се подрежда на второ място в света. Според разнообразни данни е 97,6 % въз основа на разбора на информация за 3,8 милиона имунизирани руснаци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР