Служители на ДАНС са привикали днес бившият кандидат-президент Кемил Рамадан

...
Служители на ДАНС са привикали днес бившият кандидат-президент Кемил Рамадан
Коментари Харесай

Първо във Фрог: ДАНС привика Кемил Рамадан, притискат го за протеста

Служители на ДАНС са привикали през днешния ден някогашният кандидат-президент Кемил Рамадан за митинга. Те са го притискали да схванат дали той стои зад него и дали го е финансирал. Това научи Фрог нюз от свои източници в родното ФБР.
Пред медията той удостовери новината. „ Казах им: да, аз съм финансирал митинга. Обясних им, че ги чакат огромни изненади и че целият свят ще разбере за това, което се случва в България”. Рамадан посочи, че не се опасява от привикванията в ДАНС, даже това още повече го стимулира да продължава борбата против политическата мафия и олигархията. Той показа, че е отчаян от медиите, които не отразили истината за митинга. Смята, че пред Народното събрание е имало не 200 души, както бе обявено, а към 600. Напомни,че Борисов се зарекъл да подаде оставка, в случай че се съберат повече от 300 индивида. Бившият кандидат-президент показа, че преди дни се върнал от Дубай, където засякъл посоченият за непосредствен до модела КОЙ и Бойко Борисов предприемач Александър Сталийски. „ Беше с две мадами, едната напомпана със силикон. Питах го какво правиш тук, а той побягна. Явно се уплаши, че може да го запитвам от кое място са му парите в КТБ”, добави той.

Кемил Рамадан беше задържан от чиновници на ДАНС преди няколко месеца поради това, че изпратил заплашителни есемеси на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и президента Румен Радев. Наскоро провокира скандал с настояването си до столична община да му бъде дадена опция да построи огромна джамия на мястото на Царските конюшни. Няколко дни след настояването му службите блокирала всичките му уеб сайтове в интернет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР