Служители на "Булгартабак - Холдинг“ излязоха на протест днес. Причина

...
Служители на "Булгартабак - Холдинг“ излязоха на протест днес. Причина
Коментари Харесай

Служители на "Булгартабак" излязоха на протест, Христо Иванов разговаря с тях

Служители на "Булгартабак - Холдинг “ излязоха на митинг през днешния ден. Причина за митинга е отрицателната медийна акция, която се организира против компанията от страна на водача на партия "Да, България “ Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София. Христо Иванов е магистър... към профила.

Протестното шествие потегли от националния стадион "Васил Левски “ и се раздели на два лъча. Единият стигна до централата на партия "Да, България " и по-късно мина през редакциите на "Дневник " и "Капитал ". Другият мина през Орлов мост и доближи постройката на Народното събрание, където двата лъча се сплотиха и организираха протест.

Самият Христо Иванов разяснява митинга: "Пред офиса на „ Да, България! “ през днешния ден пристигнаха част от протестиращите, проведени от „ Булгартабак “, поради нашето искане за следствие на изказванията на турските служби, че „ Булгартабак “ е източник на контрабанда. Излязохме при тях и поискахме да беседваме, само че уредниците не разрешиха да влезем в контакт с хората. През полицията (благодарим за професионалното отношение!), предложихме протестиращите да излъчат представители, които да се качат с нас в офиса и да обсъдим техните терзания и нашата позиция - още веднъж получихме отвод. Това, което пробвах да кажа на хората, макар вувузелите и надъхването с мегафон от страна на уредниците, беше:

Тук сме, с цел да покажем почитание към Вашия труд и терзания. Ние не сме Ваши врагове. Искаме правда. Искаме страна, свободна от мафията. Искаме институциите да си правят работата. Ние сме на Ваша страна ", разгласи Иванов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР