Служители на Белия дом, които саботират решенията на президента на

...
Служители на Белия дом, които саботират решенията на президента на
Коментари Харесай

Помпео: Ако служители на Белия дом саботират решенията на Тръмп, то те трябва да напуснат

" Служители на Белия дом, които саботират решенията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, ще би трябвало да изоставен постовете си. " Това съобщи в изявление американският държавен секретар Майк Помпео, съобщи БГНЕС.
Той удостовери, че президентът Тръмп и неговите най-близки сътрудници " деликатно изследват " обстановката, основана от публикуването на публикация в Ню Йорк Таймс.
" Ние имаме поредна външна политика и желая всеки чиновник в Държавния департамент да е наясно с това ", сподели Помпео.
Държавният секретар удостовери, че в случай че създателят на обявата и чиновниците зад него се намират в президентската администрация, то те би трябвало да изоставен държавните структури на Съединени американски щати.
" Абсолютно. Ако не можете да се справите със задачата, под която сте се подписали. То е време да се разпорежда с времето си по някакъв различен метод. Ние сме признателни на тези хора за техните старания, само че и ние от своя страна покажем резултати ", сподели Помпео.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР