Служители на Агенцията по закрила на детето и полицията проверяват

...
Служители на Агенцията по закрила на детето и полицията проверяват
Коментари Харесай

Проверяват сигнал за насилие в детска градина в град Септември

Служители на Агенцията по протекция на детето и полицията ревизират сигнал за принуждение върху дете в детска градина „ Приказно чудо " в град Септември.

Момиченцето е на година и седем месеца и две седмици е посещавало яслената група на детското заведение.

Още преди няколко дни майката Моника Зашева показа за " Хоризонт ", че е взела детето си от градината с голям брой синини по тялото:

" Много! И от двете страни синини. По гръбначния дирек - също. И аз попитах, звъннах незабавно, тези синини от кое място пристигнаха? Медицинската сестра ми сподели: " Няма такова нещо, нито е ударена, нито е паднала, нито от друго дете е ударена ". Е добре, тези синини по какъв начин от единствено себе си ще се появят? След това се свързах с директорката и тя ми вика: " Ако мислите да ходите по съдилища, моят личен състав ще каже, че вие сте си докарали детето в това положение ".

Днес преди обед директорката на градината Йорданка Лютакова бе разпитана от проверяващите. Тя изрично отхвърля да е имало принуждение върху детето:

" Категорично не. Екипът ми е съвършен. Имам поддръжката на безусловно всички родители, пък дори и в документално изказване. Детенцето върви на пръсти, пада непрекъснато ".

Проверката продължава.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР