Служители на Агенция Митници задържаха огромна пратка от секс стимуланта

...
Служители на Агенция Митници задържаха огромна пратка от секс стимуланта
Коментари Харесай

Задържаха руснак с огромно количество бг виагра


Служители на Агенция Митници задържаха голяма пратка от секс стимуланта VIP, която съветския жител Сергей Яковлев се опитал да изнесе непозволено през контролно-пропусквателен пункт на територията на България. Материалите са докладвани на дежурния прокурор към Районна прокуратура Бургас и е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на следствието е открито, че съветският жител е закупил 1400 броя кутии от хранителна добавка VIP от няколко търговски обекта на територията на страната, най-вече бензиностации от огромните вериги.



След което ги опаковал в няколко куфара и се опитал да премине митническа инспекция, без да заявява стоката, която нямал право да изнася от страната.

Според осведомени една опаковка от българското знамение VIP се търгува на цени от към 80 $ на черния пазар в Русия, където към момента препарата не се предлага публично.

В Бългатия цената на секс илача е към 10лв. или 6-7 $. По груби сметки облагата от контрабандната пратка е повече от 100 хиляди $. Този артикул закупи голямо известност в Русия в последните години, защото работи безотказно и е изцяло безопасен. Дори комбиниран с огромни количества алкохол, които се употребяват в Русия, препаратът няма никакви странични резултати.

В същото време осигурявал няколко часова ерекция, даже и при мъже в преклонна възраст!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР