Служители и членове на ръководния състав на ВиК София област

...
Служители и членове на ръководния състав на ВиК София област
Коментари Харесай

ВиК София област на протест, искат си управителя

Служители и членове на управителния състав на " ВиК София област " излязоха на митинг пред постройката на Български ВиК холдинг. Причина за недоволството на хората от сдружението е информацията за уволнението на шефа инж. Иван Иванов.

Протестиращите държат плакати с надпис: " Ние поддържаме инж. Иван Иванов " и скандират " Оставка ".

Самия инж. Иван Иванов разяснява, че през миналата седмица в петък, когато е бил в отпуск, е получил информация за заповед за неговото уволняване. " Нямам визия от претекстовете за моето освобождение ", уточни той. Иванов изрази терзание, че " главите на ВиК-управителите са разграничени сред ръководещите партии в сглобката. Тук се носят изрази, че управлението на Холдинга не може да взима единствено решение, вземат решение под непозната воля и натискат спусъка ", сподели той.

Протестиращите желаят оставката на районния министър Андрей Цеков, както и на ръководителите на " Български ВиК Холдинг " ЕАД Лозко Лозев и Ирена Георгиева.

Инж. Веселка Борисова изясни, че е имала спогодба за среща с Лозев през днешния ден, само че през днешния ден не вдигал телефона. " Тук е, тъй като го видяхме да влиза, само че за какво не подвига, не можем да кажем ", сподели тя и добави, че са оповестили протестни дейности.

Инж. Елизабет Механджийска сподели, че 80% от управителния личен състав са подготвени да подадат молбите си за овакантяване, в случай че уволнението на Иванов стане факт. " Определено си депозирам молбата за овакантяване ", призна тя.

Ръководителят на " Български ВиК Холдинг " ЕАД Лозко Лозев въпреки всичко слезе при протестиращите. " Решението е взето на Управителен съвет на Борда, имаме нашите претекстове ", сподели той и уточни, че ще показват решението си с публична позиция.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР