Служител във фонд Земеделие (ДФЗ) със сметка от 1,8 милиона

...
Служител във фонд Земеделие (ДФЗ) със сметка от 1,8 милиона
Коментари Харесай

Стрес разболял 20 директори от ДФ Земеделие

Служител във фонд " Земеделие " (ДФЗ) със сметка от 1,8 милиона лв.. Давал парите на компании и то на компании за бързи заеми. От 23 шефове на дирекции единствено трима са на работата. Останалите 20 са в болничен. Имаме съществен проблем, призна пред Нова телевизия новият началник на фонда Васил Грудев.

В края на предходната седмица Васил Грудев пое фонда. Управителният съвет на ДФЗ одобри подадената от Живко Живков молба за освобождение от поста изпълнителен шеф. В претекстовете за решението си Живков показва, че желае да бъде непокътнат имиджът на ДФЗ. УС одобри и оставката на заместник-изпълнителния шеф Калоян Костадинов. На съвещанието бе освободен и заместник-изпълнителният шеф Георги Динев.

Грудев чака с бързи темпове да се преодолее стресът в ДФЗ. И Грудев е шокиран от служителя с милиони. Не зная какво работи този чиновник, посочи той. Не го познавам, призна новият началник на фонда. Служителят бил на ниско равнище в ДФЗ. Покрай този чиновник не би трябвало да се поставят под общ знаменател всички чиновници, разяснява Васил Грудев. Познава обвинявания заместник-директор на фонда. Познава Калоян Костадинов като почтен и честен човек. Грудев не вижда връзка сред Костадинов и Миню Стайков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР