Служител в отдел Хуманитарни дейности“ в общинската администрация на Петрич

...
Служител в отдел Хуманитарни дейности“ в общинската администрация на Петрич
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Хванаха мъж да шофира дрогиран! Шофьора се оказа брат на БСП лидерка…

Служител в отдел „ Хуманитарни действия “ в общинската администрация на Петрич бе арестуван от чиновници на Районното ръководство да кара автомобила си дрогиран.

Колата на 31-годишния Кирил Балъкчиев – „ Алфа Ромео “, е спряна по време на обедната му отмора в 12.30 часа в четвъртък, 18 януари, на ул. „ Рокфелер “, която е покрай постройката на Общинската администрация. Не е ясно какво е провокирало съмнението на униформените, само че младият мъж е тестван за опиати и с техническо средство е открито, че е карал след приложимост на наркотични субстанции, оповестява “Струма.бг”.

К. Балъкчиев, който през вчерашния ден не беше на работа в общината, е брат на лидерката на Българска социалистическа партия в южния град Йорданка Атанасова.

Проверка на „ Струма “ откри, че съвсем никой от управниците на Петрич не познава младия мъж.

Зам. кметът Илко Стоянов, който открихме по телефона в София, бе безапелационен, че го е засичал единствено няколко пъти по коридорите и даже от медиите схванал, че сестра му е отпред на алената партия в Петрич.

Въпреки че съгласно уеб страницата на общината К. Балъкчиев работи в „ Териториално и селищно устройство “, и отрасловата на отдела зам. кметица Минка Салагьорова отхвърли да го познава, защото не е на нейно непосредствено послушание. Нея открихме болна от грип да се лекува вкъщи. Салгьорова посочи, че Балъкчиев работи в „ Хуманитарни действия ”, и ни препрати към директната му шефка – третия зам. кмет Илияна Попова. Тя обаче не си вдигаше телефона.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР