Служител в мол в Хюстън се твърди, че е участвал

...
Служител в мол в Хюстън се твърди, че е участвал
Коментари Харесай

Работник в мол, обвинен в групово сексуално насилие над 2 малки деца, за които се грижи, заснема лоши действия за тъмната мрежа

Служител в мол в Хюстън се твърди, че е взел участие в усукано групово полово принуждение над две дребни деца, за които се грижи, и е снимал най-малко някои от смущаващи дейности в социална баня, оповестиха управляващите.

29-годишният Артър Хектор Фернандес III беше задържан и издигнат федерални обвинявания, откакто ФБР откри няколко видеоклипа, показващи по какъв начин група мъже полово малтретират две двегодишни деца по разнообразни мотиви от 2022 година, съгласно наказателна тъжба в Тексас подадена предишния месец.

Фернандес, някогашен чиновник в Houston Galleria, беше един от минимум седемте лица, за които се твърди, че са се появили пред камерата в четири притеснителни видеоклипа - които в началото бяха маркирани от австралийска държавна организация за битка с употребата на деца на 6 декември 2023 година се показва в жалбата.

Кратките клипове, в които Фернандес и още един или двама хипотетично малтретират децата, в началото се появиха в тъмната мрежа във конгрес единствено с покана, споделих...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР