Служител на великотърновската служба "Фискален контрол" е с коронавирус, а

...
Служител на великотърновската служба "Фискален контрол" е с коронавирус, а
Коментари Харесай

Заразен с К-19 данъчен шеф от Търново прати в карантина цял отдел

Служител на великотърновската работа "Фискален надзор " е с ковид, а 20 негови сътрудници са под карантина за интервал от 14 дни, оповестява „ Борба “.

Структурата е обособена от Териториалната дирекция на Национална агенция за приходите в остарялата столица и със независими офиси. Заразеният е неин зам. шеф, а вирусът най-вероятно е стигнал до него при осъществяване на служебните му отговорности в друга област.

Целият етаж, на който е работи инфектираният, ще бъде подробно дезинфекциран, с цел да не се стигне до заразяване на още чиновници на ведомството.

Болният е мъж на 38 години, който е под карантина от 30 юни. За в този момент не се постанова да бъде приет в болница.

Това е 43-ти случай на COVID-19 в района. Към момента шестима са признати в болница, а седем се лекуват вкъщи, тъй като нямат тежка симптоматика. Здравните управляващи са карантинирали 322 души, а за съвсем 5 000 индивида мярката е изтекла.

Разпространението на вируса обхвана общините Велико Търново, Горна Оряховица, Лясковец, Павликени, Стражица и Полски Тръмбеш.

Междувременно от РЗИ към момента не са съобщили и резултатите от първите взети проби на зрелостниците, контактни със инфектирания с ковид зрелостник в остарялата столица.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР