Служител на Столичната община беше напръскан с лютив спрей от

...
Служител на Столичната община беше напръскан с лютив спрей от
Коментари Харесай

Бесен дядка без маска напръска с лютив спрей служител на столичната община

Служител на Столичната община беше напръскан с пикантен спрей от възрастен мъж, който отказал да съблюдава новите правила за разходка в парковете.
Нападателят е арестуван и против него е формирано бързо произвеждане за безчинство. Той е носил в себе си отвертка, нож, джобно ножче, пръчки и спрей.
„ Към нас се приближи възрастен мъж, който очевидно не беше склонен с разпоредбите на парка. Започна да ни псува и наскърбява. Казваше, че е поданик и той ни заплаща заплатите. Аз персонално считам, че той имаше за цел да се заяжда с нас. Извади лютивия спрей и ме напръска “, споделя пострадалият чиновник. Директорът на „ Аварийна помощ и предварителна защита “, към Столичната община Красимир Димитров споделя, че е получил сигнала за случая незабавно. Пристига на мястото след две минути. Тогава причинителят към този момент бил арестуван, с помощта на бързата реакция на чиновниците на реда.
„ Според нас господинът е пристигнал да се заяжда безусловно съзнателно. Направена му е забележка, защото той е бил и без маска. Помолен е учтиво да не влиза в пререкания и да не нарушава зоната, на което той отвръща, като вади спрей и пръска служителя в очите. Опитал се е да извади и отвертка против другия сътрудник “, споделя Димитров.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР