Служител на резиденцията на президента на Израел Рейвен Ривлин и

...
Служител на резиденцията на президента на Израел Рейвен Ривлин и
Коментари Харесай

Сътрудници на президентa и на премиера на Израел са заразени с COVID-19

Служител на резиденцията на президента на Израел Рейвен Ривлин и трима охранители на кабинета на премиера Бенямин Нетаняху са се заразили с ковид, заяви РИА Новости, представена от БГНЕС.
"Президентският кабинет бе осведомен, че един от чиновниците му е дал позитивен резултат при тест за ковид. Провеждат се съвещания с Министерството на здравеопазването за това, кои чиновниците ще би трябвало да бъдат изолирани и какви са следствията за президента Ривлин ", споделят от ведомството. Президентът Ривлин е на 80 години.
В събота вечер стана ясно и, че трима охранители на резиденцията на премиера Нетаняху също са инфектирани с ковид. Това заяви армейското радио Галей ЦАХАЛ.
В известието се отбелязва, че други чиновници на резиденцията, които са били в контакт със инфектираните, към този момент са минали тест за COVID-19, а резултатите им са били негативни. Тестът за ковид на премиера също даде негативен резултат. Не е належащо Нетаняху да бъде подложен под карантина, защото не е бил в директен контакт с болните.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР