Служител на КАТ е бил нападнат от гражданин в Дупница

...
Служител на КАТ е бил нападнат от гражданин в Дупница
Коментари Харесай

Агресия над униформен или агресия на униформен в Дупница

Служител на КАТ е бил атакуван от жител в Дупница след спор сред двамата на пътя.

Случаят е от 25 май. Тогава синът на Иван Иванов е зрелостник. Минути откакто момчето излиза от вкъщи си, шофирайки фамилния автомобил, телефонът на татко му звъни.

Конфликтът сред Иван Иванов и екипа на „ Пътна полиция” стартира след удар на два автомобила на пътя. До тук вересиите на двете страни съответстват. От там всеки има собствен роман.
Мъж атакува служител на реда в Дупница след пътно произшествие Нанесъл му е междинна телесна щета
Служителят на реда споделя през днешния ден, че е бил атакуван от бащата, тъй като служителят на реда опитал да защищити от него водача на втората кола. „ Беше предизвестен няколко пъти, насочи експанзията си, изви ми пръста на дясната ръка. Изпитах мощна болежка. Скъса ми и униформата”, описа Ивайло Миладинов.
Снимка: bTV
Арестуваният твърди, че станал жертва на униформените, щом изискал да научи какво тъкмо е станало на пътя: „ В спор ли влизаш с мене” – и почват да ми поставят белезниците. Обаче не могат. И се мъчат. Аз не желая да давам. И става спора. Колко може плесници, крещя „ Престанете бе”, набиха си ме”.
Снимка: bTV
Полицаят има здравно, съгласно което му е нанесена лека телесна щета. И през днешния ден е на работа. По думите му такива случаи са чести.

Досъдебното произвеждане е за лека телесна щета на длъжностно лице.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР